Raspisan konkurs za izlaganje u Likovnoj galeriji KC Vrbasa za narednu godinu

130

VRBAS - Kulturni centar Vrbasa raspisao je konkurs za samostalne i grupne izložbe u Likovnoj galeriji za izlagačku 2019. godinu.

Likovna galerija KC Vrbas / Foto: B. Grbić

Pozivaju se svi zainteresovani likovni, primenjeni i multimedijalni akademski umetnici, kao i umetničke grupe i udruženja likovnih umetnika, da daju svoje predloge za organizaciju samostalnih ili grupnih izložbi u Likovnoj galeriji Kulturnog centra Vrbasa za 2019. godinu.

Dokumentacija za konkurs treba da sadrži:

  • 10 fotografija radova koji se predlažu za izložbu, sa naznačenom dimenzijom, tehnikom i godinom nastanka (300dpi)
  • Profesionalnu biografiju autora
  • Sažetu koncepciju izložbe
  • Tehnički opis izložbe
  • Kontakt adresu,e-mejl adresu i telefone
  • Katalog sa prethodne izložbe (ako ima)

Konkurs je otvoren do 1. decembra 2018. godine. Nepotpuni konkursni materijal neće biti razmatran i ne vraća se.

Dokumentaciju slati na adresu:

Kulturni centar Vrbasa, Maršala Tita 87, 21460 Vrbas, uz napomenu „Konkurs za izlaganje u Likovnoj galeriji“ ili na mejl adresu [email protected]

Kulturni centar Vrbasa se obavezuje da postavi izložbu, organizuje otvaranje, medijsku podršku i štampa propratni materijal u skladu sa mogućnostima. Oko pojedinosti svake izložbe pojedinačno, dogovaraće se autor i galerista.

O odabiru izložbi odlučiće Umetnički savet Likovne galerije Kulturnog centra Vrbasa. Svi prijavljeni autori će biti obavešteni o rezultatima konkursa putem e-mejla do kraja decembra 2018. godine.

Za dodatne informacije možete se obratiti na brojeve telefona 021/30-10-425 ili 064/971-03-50 kod galeriste dr Silvie Jelačić, kao i na mejl adresu Galerije [email protected]