(FOTO) Vrtić „Kolibri“ realizovao veliki broj aktivnosti u proteklom periodu

229

KULA - Predškolska ustanova "Bambi" realizovala je u proteklom periodu veliki broj aktivnosti koje su mališanima u vaspitnim grupama omogućile interesantan i kvalitetan boravak u vrtiću.

Foto: Jovana Skendžić

Tokom protekle nedelje obeležena je Dečja nedelja pod nazivom „Moje je pravo da živim srećno i zdravo“ i prvog dana su deca pripremne predškolske grupe „Notice“ sa vaspitačicom Vanjom iz objekta „Kolibri“, posetila pomoćnicu direktora ustanove Bulatović Snežanu, koja je decu ugostila sa širokim osmehom i raširenih ruku. Deca su joj zauzvrat predala zahvalnicu, a ona im je poklonila edukativnu igračku putem koje će deca sticati nova znanja. Ovim putem se grupa „Notice“ sa vaspitačicom zahvaljuju Snežani Bulatović na odvojenom vremenu, pažnji i poklonu.

Foto: Vanja Raković

Pripremna grupa „Notice“ družila se sa učenicima učiteljice Drča Ljilje iz Osnovne škole „Isa Bajić“, dok su „kolibrići“ imali priliku da uživaju u koncertu koji je za njih pripremila Škola za osnovno muzičko obrazovanje u Kuli.

Foto: Jovana Skendžić

Mališane iz Predškolske ustanove „Bambi“ posetilo je pozorište „Svitac“ koje je odigralo predstavu pod nazivom „Najbolji drugari“. Kao i uvek, mališani su uživali, o čemu najviše govore njihovi osmesi.

Foto: Jovana Skendžić

U vrtiću „Kolibri“ pokrenuta je nedavno akcija „Oplemenjivanje prostora“, kojoj su se odazvali roditelji i šira lokalna zajednica, kako bi se opremile radne sobe vrtića. Iz „Bambija“ su ovim putem želeli da se zahvale učesnicima akcije Slobodanu Cvijetiću koji je poklonio lopte, Pešić Marku koji je obezbedio dve klime i televizor, Miljanić Damjanu, Dijani Raičević Zejak i drugim preduzetnicima koji su poklonili dve klime, lopte i slikovnice za dve vaspitne grupe.

Foto: Aleksandra Vlaškalić