Otvorene prijave za učešće u programu „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“

54

VOJVODINA - Raspisan je javni poziv za prijavu i učešće u realizaciji programa pod nazivom "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" za školsku 2018/2019 godinu.

Cilj učešća u ovom programu je da deca budu prepoznata kao ključni činilac promena i snaga budućnosti u oblasti životne sredine i održivog razvoja.

Pravo na učešće u programu imaju sve državne i privatne predškolske ustanove i osnovne i srednje škole sa sedištem na teritoriji Vojvodine, koje se za učešće prijave do 31. oktobra.

Najuspešnije ustanove će biti nagrađene po utvrđenim kriterijumima, a svaki od kriterijuma za bodovanje vezuje se za Plan aktivnosti po izrađenim kategorijama ustanova, koji su navedeni u javnom pozivu.

Realizacija programskih aktivnosti u ustanovama planirana je za period od 1. novembra 2018. do 15. maja 2019. godine, a ustanove treba u elektronskoj formi da pošalju izveštaje o realizaciji Pokrajinskom sekretarijatu za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice do 20. maja 2019. godine.

Ceo tekst javnog poziva pročitajte – OVDE.

Prijavu za učešće možete da preuzmete – OVDE.