Proglašeni dobitnici Nagrade opštine Vrbas za 2018. godinu

460

VRBAS - U subotu, 20. oktobra, na svečanoj sednici Skupštine opštine Vrbas, koja se održava povodom Dana opštine Vrbas, biće uručene godišnje nagrade zaslužnim građanima.

Zgrada Opštine Vrbas / Foto: Bratislav Grbić, fotopres.com

Godišnju Nagradu opštine Vrbas za 2018. godinu primiće četiri pojedinca i jedna organizacija. Hirurg dr Nebojša Perić i anesteziolog dr Vida Volić Zundanović iz Opšte bolnice Vrbas, olimpijski i svetski šampion u rukometu Jovan Elezović i prof. dr Radovan Pejanović, redovni profesor Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu dobitnici su ovogodišnje nagrade za pojedince, dok je Festival poezije mladih nagrađen kao organizacija, piše info portal Opštine Vrbas.

Kako je rekao predsednik opštine Vrbas i predsednik Komisije za dodelu Nagrade opštine Vrbas Milan Glušac, u našoj lokalnoj samoupravi postoji veliki broj zaslužnih pojedinaca i organizacija koji ostvaruju izuzetne rezultate i odluka Komisije nije bila nimalo laka.

Nagrada opštine Vrbas dodeljuje se svake godine i predstavlja najviše priznanje za izuzetne rezultate pojedinaca i organizacija, koje su od opšteg značaja za opštinu Vrbas.