VIRTUELNA TURA: Prošetajte kroz novi prostor Očnog centra „Perfect Vision“

174

Centar za lasersku hirurgiju oka "Perfect Vision" osnovan je 2010. godine u Subotici, kao deo Poliklinike Kuća zdravlja. Zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka, najsavremenijoj opremi i prepoznatljivoj posvećenosti pacijentima, za kratko vreme "Perfect Vision" postao je jedna od vodećih oftalmoloških ustanova u regionu.

Foto: perfectvision.rs

Nalazi se na dobroj poznatoj adresi u Subotici, Senćanski put 3, odmah pored Autobuske stanice. Usled povećanog obima posla, ove godine započet je projekat prostornog proširenja.

Nakon intenzivnih radova koji su trajali 3 meseca i na kojima je angažovano preko 50 radnika, prostor u kom radi tim sačinjen od 9 oftalmologa, među kojima su i neki od najvećih eksperata u Srbiji, danas predstavlja zanimljiv spoj tradicionalnog i modernog. U delu postojećeg prostora u prizemlju izvršena je adaptacija, a prostor na prvom spratu rekonsturisan je u hirurški blok sa dve operacione sale.

„Perfect Vision“ sada obuhvata 4 oftalmološke ordinacije, kabinet za lasersko skidanje dioptrije, hirurški blok sa 2 operacione sale i prostorijom za preoperativnu pripremu pacijenata, kao i 2 dvokrevetna apartmana za smeštaj pacijenata iz drugih gradova naše zemlje i inostranstva.

„Težeći da odgovorimo na povećane zahteve naših pacijenata, osetili smo potrebu za prostornim proširenjem. Sada se naš očni centar prostire na 600m2, što će nesumljivo omogućiti povećanje obima i kvaliteta naših usluga. Naš tim čine najbolji stručnjaci iz najeminentnijih ustanova Srbije, a njihovo višedecenijsko iskustvo i preko 50.000 izvršenih operacija, najveća su garancija pacijentima koji nam pružaju svoje dragoceno poverenje.“ – istakla je dr Branka Ivošević, direktorka „Perfect Vision“-a.

Usluge koje pruža tim Centra za lasersku hirurgiju oka „Perfect Vision“ su: lasersko uklanjanje dioptrije, ultrazvučna operacija katarakte, ugradnja svih vrsta intraokularnih sočiva, rano otkrivanje i najsavremenije lečenje glaukoma, laserska zaštita vida kod dijabetičara, lečenje senilne degeneracije žute mrlje i mnoge druge. Lideri su u oblasti ugradnje multifokalnih intraokularnih sočiva za život bez naočara nakon 40-te godine. Više detalja možete pogledati na zvaničnom sajtu: http://perfectvision.rs/naslovna/.

Za sve koji žele da „prošetaju“ kroz prostor Očnog centra „Perfect Vision“, to mogu učiniti putem virtuelne ture.