Pred nama prava prolećna sedmica, danas i do 26 stepeni

85

SRBIJA - U našoj zemlji će danas biti veoma toplo i ponegde vetrovito uz umerenu oblačnost i sa dužim periodima sunčenog vremena, saopštili su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

Danas nas očekuje najviša dnevna temperatura 26 stepeni, a pretežno sunčano i za stepen više će biti u nedelju, sa minimalnom dnevnom temperaturom koja će iznositi 16 stepeni.

Prema podacima kojima raspolaže Republički hidrometeorološki zavod, toplo vreme će nas pratiti tokom cele naredne sedmice, kada temperatura neće pasti ispod 24 stepena.

Ponedeljak nam donosi prijatno jutro sa 18 stepeni, dok će se najviša dnevna temperatura popeti do 25. podeljka. Slično vreme možemo da očekujemo i u utorak, sa mogućim padavinama.

Nešto niža jutarnja temperatura najavljena je za sredu, kada će živa u termometrima pasti do oko desetog podeljka. Ipak, dan će biti pretežno sunčan i dnevna temperatura se neće značajnije razlikovati od one prethodnih dana. Slično vreme se očekuje i u četvrtak i petak.

Kako su saopštili iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, početak novembra biće nadprosečno topao i temperature vazduha će se kretati oko 20 stepeni.