(FOTO) U Gerontološkom centru Vrbas održan Dan otvorenih vrata

101

VRBAS - Gerontološki centar Vrbas je i ove godine u mesecu oktobru organizovao Dan otvorenih vrata. Tradicionalno u mesecu koji je posvećen starijim sugrađanima upućen je poziv članovima porodice, komšijama i prijateljima korisnika usluga smeštaja da ih posete u Gerontološkom centru.

Foto: Mihailo Simić

Otvorena vrata su zamišljena kao dan u kome se korisnici druže zajedno sa svojim rođacima, prijateljima, komšijama koje dugo nisu imali prilike da vide i čuju, da se zagrle, popričaju i podele novosti.

U želji da se korisnici i dragi im posetioci što lepše provedu zajedno, u subotu 27. oktobra od 10:00 časova organizovana je i posebna aktivnost, rođendanska proslava. Uz stare i nove narodne pesme, zvuke harmonike i ples, korisnici, njihovi dragi gosti i zaposleni u Gerontološkom centru Vrbas su zajedno mogli da u dobrom raspoloženju i ukusnom posluženju provedu nekoliko zaista posebnih sati druženja.

Direktorka Radmila Musić je pozdravila sve prisutne, zahvalila im se što su se setili svojih najstarijih koji borave u ustanovi i poželela im je lepe zajedničke trenutke. Ona je podsetila da je vreme za posetu u Gerontološkom centru Vrbas svakog radnog dana i vikendom od 10:00 do 12:00 i od 15:00 do 17:00 časova. Najavljena je i organizacija izleta u Bač na koju su pozvani svi korisnici koji su zdravstveno u mogućnosti da učestvuju.