Uslovi objavljivanja za političke stranke u toku kampanje za lokalne izbore u opštini Kula

75

KULA - Ovim putem iznosimo uslove objavljivanja za sve političke stranke u toku kampanje za lokalne izbore u opštini Kula. Ti uslovi će se odnositi na sve objave političkih stranaka na našem portalu.

Foto: Nemanja Janjanin / fotopres.com

I u prethodnim izbornim ciklusima smo objavljivali uslove koji su se odnosili na sve objave političkih stranaka u toku kampanje. To uvek činimo transparentno i blagovremeno, a tako je i ovog puta.

Prvo da kažemo, Portal Naše Mesto je potpuno nezavisan, nije ni pozicioni, niti opozicioni. Otvoreni smo za sve, a uz to smo i komercijalni medij. To znači da ćemo objavljivati sponzorisane političke poruke, svih onih stranaka koje budu platile za taj vid političkog marketinga.

Pod političkim marketingom podrazumevamo bilo kakvo prisustvo na našem sajtu, od reklamnih banera, do sponzorisanih tekstova i saopštenja. Apsolutno je svejedno kako glasi informacija, sve dok je potpisuje opštinski odbor, tj. stranka ili neka lokalna lista, ta objava je podrazumevano komercijalnog karaktera.

Cena bilo kakve političke objave na našem sajtu, od ovog trenutka, pa do završetka lokalnih izbora u opštini Kula iznosiće 3.000 dinara. Smatramo da toliko može da izdvoji svaka ozbiljna politička opcija u toku kampanje.Ovo se ne odnosi jedino na objave političkih stranaka iz Vrbasa, Odžaka i Sombora, jer se kod njih ne održavaju lokalni izbori.

Što se tiče reklamnih banera na Portalu „Naše Mesto“, možemo postaviti bilo kakav banner u okviru koga će pisati „Politički marketing“. Ti banneri će se prikazivati po novom sistemu koji podrazumeva prikaz u okviru sadržaja, kako na desktopu, tako i na mobilnim telefonima, a jedan prikaz koštaće 0.28 dinara. To znači da na primer za 10.000 dinara vaš reklamni banner može biti prikazan 35.714 puta – to garantujemo. Naravno, vama ostavljamo da odlučite, tj. opredelite budžet za politički marketing onako kako vama odgovara – on može biti veći ili manji.

Uvodimo jednu novinu koja podrazumeva predstavljanje lokalnih lista nakon odluke o prihvatanju liste od strane OIK-a. Reč je o potpuno besplatnom pojedinačnom predstavljanju lokalnih lista kandidata na koje će imati pravo sve usvojene liste u roku od tri dana od donošenja rešenja OIK-a. Ovim želimo da omogućimo svim našim čitaocima i građanima opštine Kula da se informišu o radu i programu svih lokalnih lista, bez obzira na to da li one imaju budžet za politički marketing ili ne.

Sve informacije o sprovođenju navedenog političkog marketinga možete dobiti na jedan od telefona naše redakcije.

Redakcija Portala Naše Mesto