Portal „Naše Mesto“ zabeležio skoro 300.000 otvorenih stranica u oktobru

41

Ko o čemu, mi o rekordima. Jednostavno, ovakve trenutke moramo da podelimo sa vama, jer da nije vas, ne bi bilo ni ovog teksta. Posle nešto manje od pola godine, ponovo smo zabeležili rekordan broj otvorenih stranica na našem portalu. Opet ponavljamo, dragi čitaoci, zasluga je vaša i hvala vam!

Foto: N. Janjanin

Za punih šest godina koliko postoji Portal „Naše Mesto“, svaki radni dan slavimo kao jednu malu pobedu i to nas čini srećnima, to nam daje snagu da nastavimo i uprkos mnogobrojnim problemima sa kojima se susrećemo, i dalje uspevamo da se razvijamo i postavimo nove rekorde. Kada je reč o uspesima, najbolji pokazatelj našeg uticaja su pozitivne povratne informacije koje nam stižu iz sve tri opštine. Međutim, statistički podaci kao što su broj otvorenih stranica, domet i dužina zadržavanja čitalaca na sajtu su objektivne, merljive činjenice koje nedvosmisleno potvrđuju da smo jedan od najčitanijih medija u okolini.

U junu mesecu 2018. godine, naš portal je zabeležio 224.185 otvorenih stranica i to je definitivno bio „najjači“ mesec do tada. O tom našem rekordu, pisali smo u posebnoj vesti – OVDE. Nekoliko meseci kasnije, nakon što su prošli godišnji odmori i letovanja, Portal „Naše Mesto“ je još jednom pokazao koliko je popularan na lokalnom medijskom nebu.

Nakon redizajna sajta, koji je jednim delom i dalje u toku, nakon izmene koncepta, sistema za distribuciju reklama i jesenjeg „ulepšavanja“, rezultat našeg rada je zasenio prethodni rekord i sa ponosom možemo da kažemo da je naš portal u mesecu oktobru zabeležio čak 278.166 otvorenih stranica!

Najzanimljivija informacija u oktobru je bila vest o prvom Festivalu cveća u Kuli, potom otvaranje Lidl prodavnice u Somboru, veliko interesovanje je bilo i za vest o otvaranju novog pogona nemačke kompanije u Kuli.

Iz sveta sporta, najveću pažnju su privukli karatisti Hajduka koji su postali prvaci Srbije, a odmah posle sporta, veoma popularne vesti na našem portalu bile su u vezi sa novim radnim mestima i oglasima lokalnih preduzeća.

Kao što vidite, pisali smo o najrazličitijim temama iz naše tri opštine i kada se sve sabere, u oktobru smo objavili više od 260 jedinstvenih vesti. 

Ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo što nas pratite i da vas pozovemo da:

  1. se registrujete na naš portal (ovo nije postojalo do sada) – OVDE,
  2. zapratite naš Instagram profil – OVDE,
  3. postanete pretplatnik našeg YouTube kanala – OVDE,
  4. lajkujete našu Facebook stranicu – OVDE.

Vaša podrška nam mnogo znači i hvala vam!

Redakcija
Naše Mesto – Čitaj lokalno!