Rukometaši Sivca i Crvenke u četvrtfinalu Kupa Vojvodine

29

CRVENKA / SIVAC - Posle dobijenih utakmica osmine finala Kupa Vojvodine, rukometaši Sivca i Crvenke će igrati jedni protiv drugih u daljoj fazi takmičenja.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

RK “Sivac 69” je u sredu dočekao ekipu “Proletera” iz Zrenjanina i ostvario pobedu rezultatom 24:23. Za pobedu Sivačkog tima zaslužan je pre svega Vitomir Kalić sa 11 postignutih golova, a prate ga Nenad Slavuljica sa četiri, Milojević Čedomir i Marko Čabai sa po tri, Marko Živković sa dva i Milorad Kopanja sa jednim postignutim golom. Najbolji igrač na protivničkoj strani bio je Momir Rnić koji je ubacio sedam golova.

U osmini finala Kupa Vojvodine, Rukometni klub “Crvenka” igrao je u Novoj Pazovi protiv istoimenog kluba. Crvenčani su prvoligaški tim iz Nove Pazove savladali rezultatom 31:30 iako su na meč otputovali sa svega devet igrača. Najuspešniji igrač bio je Aleksandar Šveljo sa 12 postignutih golova. Milan Bošković imao je pet pogodaka, Dušan Vukadinović i Miloš Ivić po četiri, Branko Predović tri, Veljko Čabrila dva i Aleksandar Vukčević jedan.

Četvrtfinale Kupa Vojvodine između Sivca i Crvenke igraće se 25. novembra.