(FOTO) Zavirili smo u novi MB Shopping Centar u Kuli, evo kakve su cene

597

KULA - Ostao je još samo jedan dan do otvaranja MB Shopping Centra u Kuli, pa smo tom prilikom zavirili u Plus Cash&Carry, pregledali cene i napravili nekoliko fotografija.

Odmah na samom ulazu smo zatekli nekoliko gostiju u caffe piceriji “Corretto” koja takođe sutra otvara svoja vrata za sve goste, ljubitelje dobre hrane i pića. Malo dalje od “Corretta”, još se mogu videti majstori koji završavaju poslednje sitnice, sređuju lajsne i automatska vrata. Može se slobodno reći da je atmosfera i više nego radna.

Kao što već znate, otvaranje MB Shopping Centra je zakazano za četvrtak, 15. novembra u 7 časova ujutro. Najveći prostor u MB Shopping Centru zauzima maloprodajni objekat Plus Cash&Carry i kupovina sa 5 zvezdica, tako da će oni, zajedno sa caffe picerijom “Corretto” biti prvi koji će da pokrenu ovaj moderan šoping centar u Kuli. Što se tiče drugih prodavnica, lokali su već spremni, pojedini se prilagođavaju novim klijentima i već za manje od mesec dana možemo očekivati i druge poznate domaće brendove. O tome će biti uskoro više reči.

Pogledajte galeriju fotografija:

Ono što bi sve kupce iz okoline trebalo da raduje jeste otvaranje ribarnice sa svežom ribom u Plus Cash&Carry-u, sveže meso, pekarski i poslastičarski proizvodi, a ono čemu se naročito raduje naša redakcija jeste prodaja sveže pripremljenih jela, pa ćemo konačno biti u prilici da podignemo kvalitet našeg doručka, ručka, pa i večere!

Novi Plus Cash&Carry se prostire na 5.000m2 moderno opremljenog prostora, a pored već nabrojanih novina za sve kupce, spreman je bogati asortiman proizvoda vodećih domaćih i svetskih brendova koji broji preko 15.000 artikala.

Na kraju, ostaje nam samo da vas pozovemo na otvaranje i kupovinu sa 5 zvezdica koja je zakazano za sutra, tačnije u četvrtak 15. novembra u 7 časova ujutro.

Pogledajte Plus Cash&Carry ponudu: