(FOTO) Velika gužva tokom čitavog dana u MB Shopping Centru u Kuli

216

KULA - Svako ko je juče posetio otvaranje MB Shopping Centra u Kuli mogao je da se uveri, pre svega u izuzetne cene u prodavnici Plus Cash&Carry, a potom u veilku zainteresovanost građana, što dokazuje činjenica da slobodnog parking mesta nije bilo ni u sporednim ulicama.

Plus Cash&Carry Kula / Foto: N. Janjanin

Ekipa Portala “Naše Mesto” je bila na samom otvaranju, ujutro u 7 časova, kada su polako počeli da pristižu prvi kupci. Tokom čitavog dana, na parkingu ispred samog objekta primećivao se sve veći broj automobila, dok je po celom gradu glavna tema za razgovor bio upravo novi šoping centar. Negde oko 18 časova, ponovo smo posetili MB Shopping Centar i pošto smo krenuli automobilom, morali smo da ga parkiramo u sporednoj ulici, skoro stotinu metara dalje od ulaza. Nigde bliže nismo mogli da pronađemo slobodno parking mesto.

Čim smo ušli u MB Shopping Centar mogli smo da primetimo da nije bilo slobodnih mesta u caffe piceriji “Corretto”, a konobari sa velikim tacnama vešto su prolazili između kupaca koji su izlazili sa punim kolicima.

Pogledajte kako je protekao prvi dan:

Kada već spominjemo kolica, samo oni najspretniji su mogli da “uhvate” prva slobodna, što dovoljno govori o broju kupaca tokom prvog dana otvaranja MB Shopping Centra i Plus Cash&Carry-a u Kuli. Na prvi pogled smo primetili da najveće interesovanje vlada kod vitrina sa svežim mesom, svežom ribom, ali i u delu sa svežim povrćem i voćem.

Oni najmlađi, znatiželjni i puni energije, trčkarali su oko novogodišnjih ukrasa, jelki i svetlucavih figura u delu sa artiklima za predstojeću Novu godinu. Posebno su im bila interesantna kolica za kupovinu u obliku malih automobila u kojima su mogli da sede i posmatraju ostalu decu oko sebe.

Kada smo krenuli kući, dočekali su nas veliki redovi na svim kasama koje su inače radile brzo, pa kupci nisu dugo čekali. Sudeći prema licima građana, niko nije mario za gužvu i red na kasi. Mnogi su razgovarali međusobno, pričali o cenama, utiscima i generalno, vladala je pozitivna atmosfera.

Ukoliko niste posetili novi MB Shopping Centar, pozivamo vas da iskoristite ove tople dane, prošetate do tamo i uživate u kupovini sa 5 zvezdica!