(VIDEO) Pokret socijalista Kula najavio formiranje liste za predstojeće lokalne izbore

683

KULA - Diana Milović, koja odnedavno vrši funkciju šefice Izbornog štaba Pokreta socijalista za Kulu, danas je najavila formiranje liste pod nazivom "Pokret socijalista - Aleksandar Vulin" za predstojeće lokalne izbore u opštini Kula koji su zakazani za 16. decembar 2018. godine.

Diana Milović / Foto: N. Janjanin

Formiranje ove liste, kako nam je rečeno u Izbornom štabu Pokreta socijalista, ima za cilj približavanje ove stranke građanima ne samo u Kuli, već i u svim mestima u Srbiji.

Prema rečima Diane Milović, Pokret socijalista će pred građane i građanke opštine Kula izađi sa temom za koju su zaduženi i u Pokrajinskoj vladi, budući da im je poveren Sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na čijem čelu je gospodin Predrag Vuletić.

Milović je istakla da je Pokret socijalista na pokrajinskom nivou stranka koja brine o ljudima, o onim malim stvarima koje ih muče, a koje postaju velike kada se na njih ne obrati dovoljno pažnje. Ona dodaje da je socijalna karta Vojvodine nešto oko čega Pokret socijalista ima najveću odgovornost i da takvu sliku žele da prenesu građanima i građankama Kule.

„Želim da podsetim građane i građanke opštine Kula da je naš predsednik Aleksandar Vulin od pre nekih godinu dana preuzeo odgovornost za vođenje ministarstva koje je važno za kompletnu državu Srbiju, postavši ministar Vojske Srbije. Kao što ste videli u poslednjoj vežbi ‘Vek pobednika’, naša vojska je počela da liči na vojsku, što znači da je naš predsednik čovek koji, kad uzme nečim da se bavi, on se time zaista bavi. Sve to preslikavamo u opštinama u kojima učestvujemo u vlasti, a u opštinama u kojima smo opozicija bavimo se politikom tako što fokusiramo problem, ali odmah dajemo rešenje“, rekla je šefica Izbornog štaba Pokreta socijalista Diana Milović.

Pokret socijalista na izbore u Kuli izlazi samostalno sa listom „Pokret socijalista – Aleksandar Vulin“.

Pogledajte video snimak sa današnjeg obraćanja: