Milorad Mikić iz KK “Hajduk” treći na Prvenstvu Srbije u karateu

144

KULA - U nedelju je u Beogradu, u sportskoj hali "Ranko Žeravica", održano Prvenstvo Srbije u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore u organizaciji Karate federacije Srbije.

Foto: KK "Hajduk"

Karate Klub “Hajduk” je nastavio kontinuitet osvajanja pojedinačnih medalja na najvažnijim takmičenjima, na državnom nivou.

Borac Mikić Milorad je u kategoriji Kadeti -57kg, posle ostvarene tri pobede i jednog poraza, osvojio treće mesto i bronzanu medalju. Milorad je pokazao visok nivo forme i svakako će se posle ovog rezultata naći na spisku selektora kadetske reprezentacije Srbije za put na Balkanski šampionat koji se održava od 30. novembra do 2. decembra u Dubrovniku.

Kod ekipnog nastupa i muška ekipa kadeta (Veselinović D, Mikić M, Međedović M.) i ženska ekipa kadetkinja (Seratlić N, Rajić M, Vojinović N, Tot E.) nisu imali dovoljno sportske sreće i uprkos velikom kvalitetu, izgubili su u borbama za medalje.

“U klubu smo vrlo zadovoljni kontinuitetom osvajanja medalja na najzančajnijim smotrama i proizvodnjom reprezentativaca iz naših redova, u svim uzrasnim kategorijama”, izjavio je trener Nikola Greber.