Vukovi osvajači medalje na Prvenstvu Srbije u karateu

42

KULA / CRVENKA - U Beogradu je u nedelju, u organizaciji Karate federacije Srbije, održano zvanično Prvenstvo Srbije za uzrasne kategorije kadeta, juniora i mlađih seniora, gde su učešće uzeli i kvalifikovani takmičari iz KK „Vukovi“.

Foto: KK "Vukovi"

Početak Prvenstva Srbije u sportskim borbama, obeleželilo je takmičenje u ekipnoj konkurenciji, gde je nastupila kadetska ekipa KK „Vukovi“ u sastavu Ćosić Filip, Milutinović Miloš, Kakaš Aleksandar i Stamenković Nikola. Iako drastično oslabljena ekipa, usled povrede takmičara Stamenković Nikole na nastupu u Rakovici, preostala trojica takmičara su pokazali hrabrost, želju i volju i zasluženo došli do visokog trećeg mesta.

U pojedinačnoj konkurenciji, usled nedostatka iskustva u sportskim borbama i nedostatka sportske sreće sva trojica takmičara su izgubila mečeve koji su odlučivali o osvajačima medalja.

Foto: KK “Vukovi”

„Izuzetno smo ponosni na ostvareni uspeh, posebno zbog potvrde da specifičan način treninga koji se sprovodi u našem klubu definitivno daje rezultate. Naime, Milutinović Miloš i Kakaš Aleksandar, su pre nepunih godinu dana obukli kimona i krenuli da se upoznaju sa karateom, a sada već stoje na pobedničkom postolju na zvaničnom Prvenstvu Srbije. Ova potvrda nas samo pokreće da postavimo lestvicu naših ciljeva na viši nivo“, saopštili su u upravi kluba,