(VIDEO) Pokret socijalista Kula predao listu kandidata za lokalne izbore

1092

KULA - Opštinski odbor Pokreta socijalista Kula predao je listu kandidata za lokalne izbore. Lista ima 25 kandidata, a prvi na listi je Filip Pronek iz Kule.

Pokret socijalista Kula / Foto: B. G.

Aktivisti Pokreta socijalista večeras su u veoma svečanoj atmosferi predali svoju listu kandidata pod nazivom „Pokret socijalista – Aleksandar Vulin“. Uoči predaje overenih potpisa, zajedno su prošetali kroz centar grada uz zvuke himne Pokreta socijalista „Hasta siempre“. Izbornu dokumentaciju je u Opštinsku izbornu komisiju predao prvi na listi Filip Pronek.

Lista Opštinskog odbora Pokreta socijalista će se najverovatnije nalaziti pod rednim brojem pet, a imaće ukupno 25 kandidata. Pri vrhu liste kandidata se pored Filipa nalazi još mladih osoba, a ono što je kuriozitet ove liste jeste što sadrži čak 14 ženskih kandidata.

Izjavu za Portal „Naše Mesto“ dali su prvi na listi Filip Pronek i Predrag Vuletić, generalni sekretar Pokreta socijalista.

Pogledajte video:

„Pokret socijalista Kula je Opštinskoj izbornoj komisiji upravo predao svoju listu i sada čekamo 24 časa da bi oni uvideli tu listu i mi se nadamo da će sve biti u redu. Borićemo se za socijalnu pravdu, da radnik može da živi od svoga rada i da u ovoj Kuli nešto možemo da učinimo na bolje“, izjavio je Filip Pronek.

„Ono što možemo da kažemo i ono što možemo sa sigurnošću da potvrdimo jeste da je pre svega ova lista ambiciozna, čine je mladi ljudi, čine je prevashodno ljudi koji najviše vole svoj grad, koji najviše vole opštinu Kula. Borićemo se da Kula bude sigurnije, lepše, privredno jače mesto pre svega za omladinu, ali naravno i za sve žitelje Kule“, rekao je Predrag Vuletić. 

Pogledajte galeriju fotografija: