(VIDEO) Pogledajte Boemsku rapsodiju i Venom u bioskopu Jugoslavija

86

VRBAS - Bioskop "Jugoslavija" je pripremio sjajan repertoar za period od 3. do 6. decembra, kada će građani moći da pogledaju dva najnovija svetska hita.

U ponedeljak i utorak, 3. i 4. novembra od 20:00 časova, u bioskopu će biti prikazana „Boemska rapsodija„, biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti.

U ulozi Fredija Merkjurija našao se Rami Malek, zvezda serije „Mr. Robot“, koji neverovatno podseća na energičnog frontmena grupe Queen. Malek će zapravo pevati u filmu, ali će njegov glas biti dopunjen Fredijevim.

Ljubitelji naučne fantastike mogu u sredu i četvrtak, 5. i 6. decembra takođe od 20:00 časova, da pogledaju film „Venom“ o novinaru Ediju Broku koga obuzima vanzemaljski oblik i oduzima mu slobodnu volju.

Pored Toma Hardija, glumačku postavu pojačala je i prelepa Mišel Vilijams u jednoj od glavnih uloga, dok je za filmsku akciju zaslužan reditelj Ruben Flajšer, poznat po odličnom balansiranju između komedije i zabave.

Cena ulaznice iznosi 250 dinara. Više informacija možete dobiti na broj 021/707-501.