Slavica Đukić Dejanović: Verujem da će građani prepoznati stručnost i potencijal kandidata SPS-a

543

KULA - Ministarka bez portfelja u Vladi Srbije, zadužena za demografiju i populacionu politiku prof. dr Slavica Đukić Dejanović, u sredu je posetila je Kulu.

Foto: Cvijeta Jovanović

Ona je najpre posetila izborni štab SPS-a gde je razgovarala sa kandidatima za odbornike u SO Kula, sa liste „Socijalistička partija Srbije – Ivica Dačić“. Prof. Đukić Dejanović je istakla je da je izuzetno zadovoljna listom kandidata, a posebno zbog činjenice da se na listi SPS-a nalaze čak četiri lekara.

Foto: Cvijeta Jovanović

„Veoma je važno i dobro za građane opštine Kula, što je nosilac liste Socijalističke partije Srbije i kandidat za predsednika opštine Kula baš prof. dr Velibor Vasović, koji je izuzetno cenjen ne samo u našoj zemlji nego i u stranim stručnim krugovima. Zdravstvena zaštita građana je od izuzetne važnosti svima nama. Svi smo mi, ali i naša deca, roditelji, u jednom momentu pacijenti i bitno nam je da možemo da se lečimo na pravi način o trošku države“, rekla je ministarka.

Foto: Cvijeta Jovanović

Slavica Đukić Dejanović je takođe konstatovala da je Socijalistička partija Srbije uvek vodila računa o običnom čoveku, radniku i da je za socijaliste jako bitno da se poštuje Zakon o radu u svim segmentima. U skladu sa povećanjem kvaliteta života raste i natalitet, a poseban akcenat je na pomoći porodicama sa više dece, pogotovo onim koje su socijalno ugrožene. “U resoru koji ja vodim, postoje posebni fondovi za novčanu pomoć upravo takvim porodicama, na čije konkurse za dodelu sredstava može da aplicira i opština Kula, kao što su to do sada učinile opštine Apatin, Odžaci i Sombor. Verujem da će građani Kule prepoznati stručnost i potencijal liste kandidata Socijalističke partije Srbije“, rekla je prof. dr Slavica Đukić Dejanović.

Foto: Cvijeta Jovanović

Posle sastanka sa kandidatima i članovima SPS-a, Slavica Đukić Dejanović je prošetala centrom Kule, obišla štandove i aktiviste SPS i razgovarala sa građanima.

Foto: Cvijeta Jovanović

Socijalististička partija Srbija je na predstojećim izborima koji će biti održani 16.decembra, pod rednim brojem 2.