(VIDEO) Auto kuća Stojanov premijerno predstavila Jeep Wrangler i Renegade

404

NOVI SAD - "Auto kuća Stojanov" iz Novog Sada je u svom novom rebrendiranom, prodajno - izložbenom salonu, opremljenom po najnovijim standardima brendova Jeep i Alfa Romeo, organizovala premijerno predstavljanje novih modela Jeep Wrangler i Jeep Renegade na tržištu Srbije.

Jeep Wrangler u Auto kući Stojanov / Foto: N. Janjanin

U novo adaptiranom prodajnom salonu se takođe nalaze i dva najatraktivnija modela iz Alfa Romeo game – Giulia QV i Stelvio QV.

Na promociji, prisutnim gostima i medijima, obratili su se predstavnici „Auto kuće Stojanov“ i napomenili da im je velika čast i privilegija što su u prilici da budu prvi koji će predstaviti Jeep novitete. Na licu mesta predstavnici medija su imali priliku i za probnu vožnju oba nova modela:

Jeep Wrangler – 2.2 sa dizel motorom sa 200KS u paketu opreme Rubicon sa pogonom 4WD. U potpunosti novi model je nepobedivi šampion terenske vožnje i unikatno vozilo za svakodnevne gradske avanture. Nova generacija legendarnog Jeep Wrangler modela odličan nivo komfora i superiornu dinamiku vožnje. Kreiran da zadovolji sve potrebe onih koji idu van utabanih staza i žude za avanturom na drumu. Wrangler je jedinstveno vozilo koje će ispisati sveže, pionirsko poglavlje u legendarnoj istoriji brenda Jeep, koja je započeta još 1941. godine.

Jeep Renegade – 1.6 sa dizel motorom i sa 120 KS u paketu opreme Limited. Novi Jeep Renegade za 2019. godinu je prvo vozilo koje će koristiti inovativne turbo benzinske motore koji maksimiziraju potrošnju goriva i garantuju izvanredne performanse, kako na putu, tako i van puta. U ponudi su dve benzinske opcije: 1-litarski sa 120 KS i 1.3-litarski MultiJer II turbodizel sa SCR (Selective Catalytic Reduction) koji razvija 140 ili 170 KS. Od samog starta, od 2014. godine kada je predstavljen, Jeep Renegade se pozicionirao u ovom zasićenom tržišnom segmentu, postavši favorit kupaca koji traže terenca koji spaja off-road sposobnosti brenda Jeep sa dimenzijama i stilom koji su idealni za uživanje u gradskom načinu života.

Pogledajte video prilog:

Auto kuća „Stojanov“

40 godina tradicije, kvaliteta i posvećenosti u pružanju najbolje usluge klijentima, sinonimi su za Stojanov DOO.

Servisno – prodajni centar osnovan je 1976. godine u Novom Sadu, na Zrenjaninskom putu br. 16, kao samostalna zanatska radnja Autoservis Stojanov.

U toku svog poslovanja, kontstantnim ulaganjem u kadrove i kvalitet servisnih usluga, postali su pouzdan partner i ovlašćeni diler brendova Fiat, Alfa Romeo, Jeep na teritoriji Vojvodine. Ove godine obeležava se 20 godina od potpisivanja Ugovora o prodaji i servisiranju vozila FCA Grupacije.

Telefon za sve informacije i zakazivanje test vožnji:

Srđan Ačanski

Prodaja vozila Jeep
Telefon: +381 21 210 21 55
Mobilni: +381 63 58 37 30
Email: [email protected]

Aleksandar Zarupski

Prodaja vozila Alfa Romeo
Telefon: 381 21 210 21 55
Mobilni: +381 64 88 30 180
Email: [email protected]