(VIDEO) Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kulu

195

KULA - Za čitaoce Portala "Naše Mesto" prenosimo promotivni spot Srpske napredne stranke pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Kulu".

U poslednje četiri godine unapredili smo Kulu. Rešili smo decenijski problem kanalizacione mreže i kanala Begejac. Industrijska zona je zaživela i donela preko 500 novih radnih mesta. Posle 30 godina, Kula ponovo postaje industrijski centar.

Obnovili smo i putnu infrastrukturu i omogućili bezbedniji saobraćaj svim sugrađanima. Rekonstruisali smo vrtiće i osnovne škole kako bi naša deca imala bolje uslove za učenje kao i mirno i zdravo odrastanje.


Pogledajte video snimak:

Sagradili smo novu, savremenu zgradu Doma zdravlja sa najsavremenijim ultrazvukom, defibrilatorima i rendgen aparatom. Sada su sve zdravstvene usluge na jednom mestu. Među prvima u Srbiji smo uveli Senior karticu i omogućili vam da koristite značajne popuste za kupovinu u preko 70 objekata u opštini.

Rekonstruisali smo trgove i uspešno organizovali brojne manifestacije. Postavili smo dekorativnu rasvetu na javne institucije, mostove i nadvožnjake kako bi naša opština u noćnim časovima plenila lepotom.

Mi imamo tim i nastavićemo da gradimo naprednu, bogatiju, zdraviju i lepšu Kulu. Aleksandar Vučić – Zato što volimo Kulu! – navodi se u video snimku.