(VIDEO) Aleksandar Vulin posetio OO Pokret socijalista Kula

883

KULA - Aleksandar Vulin predsednik Pokreta socijalista posetio je lokalni odbor u Kuli i tom prilikom, zajedno sa Filipom Pronekom prvim na listi "Pokret socijalista - Aleksandar Vulin", obratio se novinarima i okupljenim članovima stranke.

Foto: N. Janjanin

Prilikom posete Opštinskom odboru Pokreta socijalista u Kuli, nosilac liste Aleksandar Vulin istakao je da ovaj pokret na izbore u Kuli izlazi sa mladim, čestitim i poštenim ljudima, bez kojih naš grad ne bi bio tako lep. „Pokret socijalista je partija borbene levice, partija koja oseća kada je nekom teško i koja je spremna da prepozna ljudsku muku, koja voli da pomogne i hoće da bude uz onog ko pati. Pokret socijalista je partija patriotske levice koja voli svoj narod i svoju zemlju i koja zna da su nam u ovim teškim vremenima potrebni sloga i jedinstvo“, rekao je Vulin i dodao da je on saborac Aleksandra Vučića i da nijedan glas neće biti iskorišćen protiv njega, nego će služiti da ojača njihovu zajedničku politiku.

Vulin je na kraju pozvao građane opštine Kula da glasaju za Pokret socijalista i mlade i lepe ljude koji se nalaze na listi, kako bi i Kula bila mlada i lepa kao oni.

Filip Pronek pozvao je sve građane i građanke Kule da 16. decembra na lokalnim izborima zaokruže broj 5, „Pokret socijalista – Aleksandar Vulin“. On je podsetio da je cilj Pokreta socijalista da se bore za socijalnu pravdu i da svaki naš sugrađanin bude bezbedan i socijalno siguran.

Pogledajte video prilog: