Uživo pratite izbore na Portalu “Naše Mesto” – LIVE BLOG

71

KULA - Bez obzira da li ćete danas da glasate ili ne, ceo izborni proces možete pratiti na našem portalu. Kao i prethodnih godina kada su se održavali izbori na teritoriji koju pokriva Portal "Naše Mesto", za naše čitaoce ćemo voditi live blog i uživo sa terena objavljivali važne informacije o izborima.

Ilustracija / N. Janjanin

U toku dana ćemo redovno objavljivati zvanične ali i nezvanične informacije o izlaznosti, bićemo u stalnom kontaktu sa Opštinskom izbornom komisijom, izveštavaćemo vas sa terena, a planirano je da obiđemo i sva mesta u našoj opštini.

Od ukupno 40, u toku današnjeg dana ćemo posetiti 15 biračkih mesta gde ćemo „iz prve ruke“ saznati najvažnije informacije o biračkom procesu.

Naši čitaoci će dobiti informacije o vremenskoj prognozi, stanju na putevima u opštini Kula, posetićemo pijacu i centar Kule kako bismo vam preneli atmosferu na dan glasanja.

Sa biračkih mesta ćemo vas izveštavati u dva termina, tako da prve informacije možete očekivati već oko 10 časova. Što se tiče rezultata, pozivamo vas da pratite naš portal i nakon zatvaranja biračkih mesta jer ćemo prvi imati nezvanične rezultate, a ujedno ćemo objaviti i izjave predstavnika izbornih lista.

IZBORE 2018 UŽIVO MOŽETE PRATITI NA POSEBNOJ STRANICI – OVDE.