(POSLEDNJA VEST) Najnovija informacija o raspodeli mandata u opštini Kula

201

KULA - Juče su u opštini Kula održani vanredni lokalni izbori. Portal Naše Mesto je pratio kompletan izborni proces, a sada imamo i informaciju o raspodeli mandata, koja bi mogla biti konačna.

Sinoć smo malo pre ponoći dobili i prve nezvanične rezultate koji su odjeknuli širom cele Srbije. Prema rezultatima, SNS je trebalo da dobije 26 odborničkih mesta, SPS četiri, Kritična masa četiri, a POKS tri mandata.

Međutim, u kasnim večernjim satima došlo je do određenih pomeranja, tako da smo već oko 02:00 časa posle ponoći dobili nove rezultate koji prikazuju nešto drugačiju sliku oko raspodele mandata. Ti rezultati i dalje nisu zvanični, niti potvrđeni od strane Opštinske izborne komisije, ali verujemo da su veoma relevantni, jer smo ih proverili kod više različitih izvora.

Ovo je raspodela mandata prema poslednjim informacijama:

  • SNS – 26 mandata
  • SPS – 5 mandata
  • GG KM – 4 mandata
  • POKS – 2 mandata

I dalje je moguće da dođe do novih pomeranja, jer postoje određene nedoumice u vezi sa pojedinim listama i nekim biračkim mestima. Apsolutne brojke nemamo, niti ćemo ih objavljivati dok ne dobijemo zvanične rezultate od strane Opštinske izborne komisije.