(VIDEO) Izjave SPS-a, POKS-a i Kritične mase odmah nakon prvih rezultata

291

KULA - U izbornoj noći odmah nakon objavljivanja prvih nezvaničnih rezultata lokalnih izbora, ekipa našeg portala je posetila odbore SPS-a, POKS-a i "Kritične mase" gde smo snimili izjave njihovih predstavnika.

Povodom prvih nezvaničnih rezultata, kontaktirali smo predstavnike svih izbornih lista, ali za naš portal su želeli da govore samo prof. dr Velibor Vasović, Miško Anđelić, Marko Košutić i Slobodan Rajačić.

Što se tiče Srpske napredne stranke koja je osvojila najveći broj glasova, konferencija za medije je najavljena za danas u podne, tako da ćemo snimak konferencije objaviti u posebnom članku.

„Želeo bih da se zahvalim našim biračima na stabilnosti koju su pokazali u svom karakteru i podrški naše levičarske politike i našim težnjama da kulska opština napreduje u svakom pogledu. I dalje ćemo biti veoma korektan sagovornik svima i davaćemo podršku svim procesima koji znače boljitak građana naše opštine“, izjavio je prof. dr Velibor Vasović.

„Pridružio bih se čestitkama našim glasačima koji su u toliko velikom broju izašli i dali punu podršku ovoj opštini za koju se zalažemo. Ovo je bila prilika da ljudi prepoznaju da postoji i drugi način razmišljanja, da smo ponudili pravog čoveka kao kandidata za predsednika opštine. Nama je cilj da dovedemo kvalitetne investitore koji će doprineti da plate budu dostojne življenja i u tom pravcu ćemo se zalagati da bude i socijalne pravde, zaštite socijalno ugoženih porodica, da bude besplatno školovanje i zdravstvo“, dodao je Miško Anđelić iz Socijalističke partije Srbije.

„Pokret obnove Kraljevine Srbije kao politička partija koja je nastala pre godinu i po dana, prvi put izlazi samostalno na izbore u opštini Kula. Mogu da kažem u ime svih članova pokreta da smo prezadovoljni rezultatom koji smo ostvarili“, izjavio je Marko Koštutić.

Za naš portal, Slobodan Rajačić ispred GG „Kritična masa“ izjavio je sledeće: „Zadovoljni smo rezultatom s obzirom na to sa kojim smo resursima raspolagali i koliki je pritisak bio na nama. Pored svega ovoga, osvojili smo dobar rezultat i dokazali smo u čitavoj Srbiji i u čitavoj opštini Kula da se ne treba nikoga bojati i da možemo uspeti još više.“

Pogledajte video prilog:

Šta su predstavnici izbornih lista izjavili pre objavljivanja prvih nezvaničnih rezultata, možete pročitati u posebnoj vestiOVDE.