(FOTO) PerSu komšija stigao u Bačku Topolu

169

U subotu, 15. decembra, presecanjem crvene trake, svečano je otvoren novi PerSu market u Bačkoj Topoli, na adresi 7. jula 29.

Vrata novog PerSu marketa su otvorena radnim danima i subotom od 06:30 do 20:30 i nedeljom od 07:00 do 20:00 časova, gde vas nakon završene obuke u PerSu trening centru spremno čeka ljubazno osoblje PerSu marketa.

Na oko 150 m2 prodajnog prostora, ova supereta nudi svojim potrošačima preko 4.500 različitih artikala, vodećih domaćih i svetskih brendova.

Na dan otvaranja, znatiželjne potrošače je pored brojinih akcijskih sniženja i promotivnih aktivnosti, dočekao nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca. Iz ponude se izdvaja odeljenje svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, ali i uvek svežeg voća i povrća po SuPer cenama.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Da se dobar glas daleko čuje potvrdila je gužva na kasama od ranih jutarnjih sati. Komšije i komšinice koji su svojim prisustvom uveličali ovaj dan, dočekalo je ljubazno i nasmejano osoblje, što je uz brojne poklone iznenađenja, promotivne aktivnosti, učinilo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

“Ukoliko živite u Bačkoj Topoli ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom vojvođanskom gradu, pozivamo vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine”, poručuju iz PerSu marketa.