(VIDEO) Najavljena izgradnja još jednog tržnog centar u Kuli, njegova lokacija će vas iznenaditi

357

KULA - Predsednik Privremenog organa opštine Kula Velibor Milojičić razgovarao je danas sa Nemanjom Petrovićem, generalnim direktorom kompanije Aman i njegovim saradnicima o otvaranju novog tržnog centra u Kuli.

Lokacija budućeg Aman tržnog centra

Kako je rekao Milojičić, tržni centar će se graditi na lokaciji pored picerije „Cittadella“, preko puta autobuske stanice u Kuli. Izgradnja bi trebalo da počne u martu 2019. godine, a planirana ukupna površina tržnog centra je 2.300 kvadratnih metara. Milojičić je izrazio zadovoljstvo što će Kula dobiti još jedan ozbiljan trgovinski centar gde će naši sugrađani moći da nađu posao.

Nemanja Petrović je rekao da će se kompanija „Aman“ truditi da opravda svesrdnu pomoć opštine Kula i predsednika Milojičića i istakao da će ta investicija proizvesti oko 45 radnih mesta, kao i da je početna zarada u ovoj kompaniji 35.000 dinara.

Rok za završetak radova na izgradnji objekta je 31. oktobar 2019. godine.

Kompanija Aman osnovana je sada već davne 1992. godine u Beogradu, a od 2008. godine, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, beleži značajan razvoj i kreće sa otvaranjem većeg broja maloprodajnih objekata na teritoriji Beograda i u okolnim mestima.

Krajem 2010. godine Aman je otvorio prvi od pet prodajnih objekata pod nazivom „Hard diskont“ u kojima se prodaje roba po najpovoljnijim diskontnim cenama na tržištu, čime su, kako kažu, postali jedina kompanija na tržištu sa ovakvim konceptom maloprodajnih objekata.

Kompanija Aman je krajem 2015. godine beležila više od 2.000 zaposlenih u 189 objekata i danas su drugi prodajni lanac u Srbiji.

Pogledajte video prilog: