(FOTO) Udruženje “Empata” iz Vrbasa proslavilo prvi rođendan, prijateljima uručene zahvalnice

52

VRBAS - Udruženje "Empata" organizovalo je prijem za sve prijatelje i donatore koji su na neki način doprineli da ovo mlado udruženje ostvari zavidne rezultate za godinu dana postojanja.

Foto: N. Janjanin

Program su uveličali Etno grupa “Avaz” i podmladak hora “Bački pevači” iz Vrbasa, posle čega su prisutni mogli da čuju šta je sve Udruženje “Empata” postiglo u proteklih godinu dana. Svim prijateljima i donatorima su na kraju uručene zahvalnice.

Ovo humanitarno udruženje iz Vrbasa je za godinu dana postojanja uspelo da obezbedi čak 400 paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica, a jedna akcija podele paketića održana je i u nedelju.

Ljubica Goranović iz “Empate” istakla je da su tokom ove godine učestvovali u prikupljanju sredstava za pet mlađih stanovnika opštine Vrbas koji su se suočavali sa nekim zdravstvenim problemom i sve akcije su završene sa pozitivnim ishodom. Ona dodaje da je najveća humanitarna akcija u kojoj je “Empata” učestvovala humanitarni Heart Rock Festival, gde je prikupljeno više od 600.000 dinara za opremanje Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju, čije se otvaranje očekuje do kraja godine.

Pogledajte galeriju fotografija: