(USKORO) Auto škola „Šljivić“ otvara kancelariju i učionicu u Ruskom Krsturu

217

RUSKI KRSTUR - Ukoliko živite u Ruskom Krsturu, Laliću ili Kruščiću, a planirate da se upišete u auto školu, sačekajte još koji dan posle Nove godine, jer auto škola "Šljivić" otvara kancelariju i učionicu u Ruskom Krsturu.

Kandidati iz Ruskog Krstura, ali i okolnih mesta, više neće morati da putuju u Kulu na časove i polaganje, već će sada to sve moći da završe u Ruskom Krsturu.

Kako su nam potvrdili iz auto škole „Šljivić“, kancelarija i učionica će biti otvorene odmah posle Nove godine, kako bi svi zainteresovani mogli na vreme da se upišu.

„Teorijska nastava i polaganje teorijskog ispita će se odvijati u Ruskom Krsturu, tako da kandidati više neće morati da putuju u Kulu i tako gube dragoceno vreme. Učionica će ispunjavati sve standarde i zakonske uslove da se u njoj odvija nastava, ali i samo polaganje teorijskog ispita, što će biti znatno olakšanje svim kandidatima koji se odluče da našu auto školu pohađaju u Ruskom Krsturu“, rekli su nam u auto školi „Šljivić“.

O tačnom datumu otvaranja i samoj adresi učionice će naknadno biti više informacija!

Više informacija o auto školi „Šljivić“ možete pronaći u našem Poslovnom adresaruOVDE ili na zvaničnom sajtu auto škol – OVDE.