Redakcija Portala “Naše Mesto” svim čitaocima želi srećnu Novu 2019. godinu

17

Na kraju svake godine, već tradicionalno, iznosimo neke utiske i planove za narednu godinu. Evo šta nam je na umu poslednjeg dana u 2018. godini.

Godina za nama je za redakciju Portala Naše Mesto bila veoma uspešna. Počela je završetkom Facebook eksperimenta sa Explore Feedom, što je svakako bila dobra vest, ne samo za nas, već i za sve medije u Srbiji. Tada smo ponovo počeli da beležimo sve veći broj poseta sa društvenih mreža, tako da godinu završavamo sa rekordnim brojem od 2.3 miliona otvorenih stranica u toku 2018. godine.

Naša komunikacija sa klijentima ove godine je izdignuta na viši nivo i to je ono što je veoma značajno, a na čemu ćemo i dalje raditi. Ovome je svakako doprineo novi redizajn sajta, koji je tako koncipiran da sada možemo da garantujemo određeni broj otvaranja svakog od postavljenih reklamnih banera. Sproveli smo neke veoma kompleksne reklamne kampanje, čime smo uspostavili nove standarde komercijalnih usluga koje pružamo za sve naše klijente.

Ono čime se posebno ponosimo jeste da smo završili projekat “Naša Kula i naši ljudi” u okviru koga smo objavili 20 intervjua sa ljudima iz naše opštine koji su veoma uspešni u svojim profesijama. To je ujedno bio i prvi projekat koji smo završili kao medij, a ovaj konkretno prihvaćen je od strane Opštine Kula, koja je sufinansirala objavljivanje tekstova na našem portalu. Time smo stekli veoma vredno iskustvo koje ćemo primeniti već naredne godine, nadamo se u okviru nekog novog projekta.

Prošli su još jedni izbori, koje smo kao medij ispratili na veoma kvalitetan način. Naš rad u vezi lokalnih izbora u opštini Kula pratili su gotovo svi građani naše opštine, ali i novinari drugih medija.
Za narednu godinu planiramo dalja unapređenja, kako u organizacionom, tako i u tehničkom smislu.

Nastavićemo da sve naše čitaoce iznenađujemo s vremena na vreme, tehnološkim inovacijama, novim uslugama i servisima, itd. Takođe, nastavljamo naše usmerenje ka tome da se bavimo kvalitetnim i pravovremenim novinarstvom, na profesionalan i etički način.

Svim našim čitaocima ovom prilikom želimo sve najbolje u 2019. godini.

Čitaj lokalno! – Redakcija Portala “Naše Mesto”