Predstava „Hoću da kažem“ u petak i subotu u bioskopu Jugoslavija

128

VRBAS - U petak i subotu, 11. i 12. januara u bioskopu Jugoslavija će se od 18:00 časova biti odigrana predstava "Hoću da kažem".

Audicija za predstavu "Hoću da kažem" / Foto: Ženski centar Horizont

Predstava se realizuje u okviru projekta “Nasilje nije cool” Udruženja građana “Ženski centar Horizont”, a pod pokroviteljstvom opštine Vrbas.

Pozorišna predstava „Hoću da kažem“ obrađuje temu međuvršnjačkog nasilja, a kao glumci će se pojaviti učenici osnovnih i srednjih škola.

„Na pripremi samog komada bilo je uključeno 35 mladih koji su uneli deo sebe da prenesu poruke i iskustva koja smo pretočili u pozorišnu predstavu. Specifičan je i sam način izvođenja ovog komada, sa prilično smelim i eksplicitnim prikazom problema vršnjačkog nasilja i porukama koje se šalju samim vršnjacima, roditeljima, prosvetnim radnicima, predstavnicima ustanova, kao i najširoj javnosti, te je s toga i prilagođen osobama starijim od 12 godina“, navode u Ženskom centru Horizont.

Ukoliko ste u mogućnosti, kao ulaznicu možete da ponesete slatki paketić ili čokoladu od 300 grama od čega je deo namenjen deci sa Kosova i Metohije.