(VIDEO) Dragutin Medojević: Odbornici SDPS ostaju uz Srpsku naprednu stranku

818

KULA - Na konferenciji za novinare koja je danas održana u prostorijama OO SDPS Kula, prisutnima se obratio Dragutin Medojević. On je tom prilikom govorio o podršci ovog odbora Srpskoj naprednoj stranci.

Foto: N. Janjanin

Iako su iz redova SDPS-a prisustvovali svi izabrani odbornici Dragutin Medojević, Tomo Kovijanić i Biljana Kilić, kao i članica Opštinskog veća Nataša Stanojević, novinarima se obratio i odgovarao na pitanja isključivo Dragutin Medojević, koji je ujedno i predsednik ovog odbora.

Kako nam je rekao na početku samog izlaganja, odbornici SDPS Kula ostaju privrženi politici Srpske napredne stranke, jer su započete i sprovedene neke reforme u našoj lokalnoj sredini, ali i najavljene investicije u vidu izgradnje bazena i otvaranja novih radnih mesta u narednom periodu.


„Na listi SNS-a smo bili zasluženo. Pokazalo se da imamo stabilno biračko telo i da smo doveli veliki broj naših prijatelja i glasača. Time smo opravdali poverenje SNS-a, koji nas je stavio na svoju listu. Mi smo najstabilniji odbornici na toj listi i 100 posto pratimo SNS, kada je reč o lokalnim izborima“, rekao je Dragutin Medojević.

Dragutin Medojević je tom prilikom odgovorio i na pitanja novinara. Mi smo mu postavili pitanja u vezi budžeta opštine Kula za 2019. godinu, zatim u vezi stava odbora SDPS-a oko eventualnog raspisivanja parlamentarnih izbora, kao i njihovog učešća na lokalnoj izbornoj listi pod zastavom SNS-a.

„Ako SNS bude tražio naš odgovor odavde, mi smo uz SNS. Što se tiče Rasima Ljajića, šta će on da uradi, ja stvarno ne znam. To je visoka politika u koju se ja ne mešam“, prokomentarisao je Dragutin Medojević naše pitanje u vezi stava lokalnog odbora o parlamentarnim izborima.

Pogledajte kompletan video snimak konferencije za medije: