(FOTO) Poslednje pripreme pred veliki koncert Željka Samardžića u Kuli

281

KULA - Veliki koncert Željka Samardžića zakazan je za večeras u 21:00, a poslednje pripreme oko postavljanja bine u Kramerovoj ulici su u toku. Ovim putem obaveštavamo sve građane da je Kramerova ulica zatvorena od ugla Đure Strugara, pa do ugla Ulice Ive Lole Ribara.

Foto: N. Janjanin

Kako smo mogli da primetimo na licu mesta, radnici izvode poslednje radove na postavljanju bine kod mosta. Bina zauzima skoro celu širinu ulice, tako da građane Kule očekuje pravi spektakl.

Šatori u kojima će se služiti kuvano vino, čaj, riblji paprikaš i pečena riba su već postavljeni i nalaze se negde na sredini ulice. Koncert Željka Samardžića i tamburaškog orkestra Ravnica počinje u 21:00, ulaz je besplatan. Ukoliko još niste odlučili gde ćete na doček srpske Nove godine, pozivamo vas da dođete u Kulu, u Kramerovu ulicu.

Novi album i hitovi koji nas večeras očekuju

Više od 40 godina muzičkog stvaralaštva Željka Samardžića krunisano je albumom koji je izašao 2017. godine. Reč je o albumu „Mila“, a kulska publika će danas biti u prilici da uživo čuje neke od pesama našeg čuvenog muzičara.

Svoju blistavu karijeru, Željko je započeo davne 1974. godine kada je objavio svoj prvi singl „Tužna je bila Ana“. Ova pesma je najavila veliku karijeru i do sada 12 objavljenih albuma. Svi njegovi albumi bili su odlični, može se reći sve bolji i bolji. Poslednji u nizu zove se „Mila“, a ni on ne odstupa od tog nivoa kvaliteta, naprotiv.

Prvi spot sa ovog albuma objavio je 2016. godine i to za pesmu „Nisi ti za male stvari“. Ovaj spot je ujedno i najavio album koji je izašao godinu dana kasnije. Te godine su izbačena dva odlična spota, za pesme „Pivo je naše more“ i „Mila“, koja je ujedno i naslovna numera sa ovog albuma.

Poslednji u nizu, u ovom trenutku najaktuelniji video spot objavljen je za pesmu „A gde si bila ti“ 2018. godine. Ovu pesmu napisao je Dragan Brajović, a nadamo se da ćemo večeras u Kuli čuti i ovaj Željkov hit.

Svi njegovi spotovi na Youtubu imaju veliki broj pregleda, koji se meri u stotinama hiljada, pa i milionima pregleda. Pozitivni odjek, ove pesme su ostvarile i kod svih kolega sa estrade, ali i među obožavaocima, koji su svoje komentare u velikom broju ostavili na Youtubu.

Željko Samardžić – Mila [Official Video]: