(FOTO) Kuljani dočekali srpsku Novu godinu uz Željka Samardžića i veliki vatromet u ponoć

253

KULA - Srpska Nova godina dočekana je i u Kuli uz veliki koncert Željka Samardžića koji je okupio veliki broj posetilaca iz kulske i okolnih opština.

Vatromet u ponoć / Foto: N. Janjanin

Program je počeo u 21:00 čas nastupom tamburaškog orkestra „Ravnica“ iz Subotice, a posetioci su imali priliku da se posluže kuvanim vinom, čajem, ribljom čorbom i pečenom ribom.

Nešto posle 22:00 pojavila se i zvezda večeri Željko Samardžić, koji je neprekidno više od dva sata zabavljao publiku svojim najvećim hitovima. Pevač je zajedno sa publikom odbrojao poslednje sekunde stare godine po julijanskom kalendaru, a u ponoć je usledio spektakularni vatromet. Odlična atmosfera nastavila se i posle ponoći kada je pevač, na oduševljenje prisutnih, izveo pesmu „Đurđevdan“.

„Mi smo prezadovoljni, vladala je baš pozitivna atmosfera, Željko je bio vođen emocijama i pružio je više nego što smo očekivali. Takođe i broj posetilaca je bio veći nego što smo očekivali, ali sve je uspešno završeno, poslužilo nas je lepo vreme i ovim putem se Turistička organizacije opštine Kula iskreno zahvaljuje svima koji su bili i podržali koncert“, izjavio je za Portal „Naše Mesto“ direktor TO Kula, Vladimir Stanković.

Pogledajte kako je bilo na koncertu: