Provereni i kvalitetni alati po akcijskim cenama u „Mayur Shopu“

246

Pre skoro tri decenije u Subotici je otvorena firma "Mayur Shop" koja se u početku bavila proizvodnjom i prodajom građevinskog materijala, a 2017. godine su proširili prodajni asortiman. Sada ovde možete kupiti sve vrste električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektromaterijala i još mnogo toga.

Veliki izbor alata po veoma povoljnim cenama, kao i opremu za zaštitu na radu možete pronaći u „Mayur online shopu“, pa iz ponude izdvajamo neke od njih.

Ručni alati:

Kada su ručni alati u pitanju, kod njih možete pronaći apsolutno sve što vam je potrebno. Tako na primer možete kupiti burgiju za drvo po ceni od 136.22 RSD ili zidarsku burgiju za beton marke Extreme za samo 355.91 dinar. Cena varira u zavisnosti od vrste burgije i proizvođača.

Ukoliko su vam potrebi tesarski čekići, u „Mayur Shopu“ su trenutno na akciji čekić dimenzija 328 mm i težine 600 g sa fiberglas drškom koja je presvučena termoplastičnom gumom po ceni od 654.50 dinara. Pored tesarskih, mašinskih i gumenih čekića na popustu su i macola čekići odnosno čekići namenjeni za razbijanje kamena i kupovinom ovog čekića od 2 kg ostvarujete uštedu od 226.96 RSD jer je on na popustu i košta samo 1283.50 dinara!

Od alata za krečenje izdvajamo profesionalni valjak od 23 mm za krečenje akrilnim bojama po ceni od 420.75 RSD. Ovaj valjak se koristi za nanos akrilnih boja na ravne i blago neravne površine i posebna pogodnost ovog valjka je što se ne linja pri korišćenju jer je to termofuzioni valjak sa dužinom vlakna od 13 mm.

Električni alati:

Ukoliko vam je potrebno da isečete prave i kose uglove pri nekim stolarskim radovima, to možete bez problema uraditi sa kružnom testerom od 1650 W marke Stanley koja ima nagib od 0-45° sa maksimalnom dubinom reza od 66 mm. Težina ove testere je 4,1 kg i možete je poručiti putem online prodavnice ove firme, a kupovinom ostvarujete uštedu od čak 2354.85 dinara.

Na akciji se nalaze i proizvodi proverene marke DeWalt i udarna bušilica sa steznom glavom bez ključa za burgije promera 13 mm je snižena za 1495.72 dinara. Ova električna bušilica sa regulacijom brzine i moćnim motorom snage 650 W može da probije drvo debljine do 25 mm i metal debljine 13 mm.

Zaštita na radu:

Pored alata, u „Mayur shopu“ možete pronaći sve što vam je potrebno kada je u pitanju zaštita na radu.

Zaštitne naočare marke Beorol štite oči od lakih letećih čestica kao što su prašina i iskre od varenja i njih možete kupiti po ceni od 206.55 RSD. Odlična pogodnost ovih naočara je što su izrađene od materijala koji je otporan na zamagljivanje i grebanje.

Sve ove proizvode, kao i mnoge druge iz bogate ponude online prodavnice „Mayur Shop“ možete pronaći na adresi Petefi Šandora 20 u Subotici ili ih poručiti preko njihovog zvaničnog internet sajta https://www.mayurshop.rs/

Više o „Mayur Shopu“ doo možete pročitati u našem Poslovnom adresaru – OVDE.