„Taksi bluz“ i „Bela i Sebastijan 3“ na repertoaru bioskopa Jugoslavija

80

VRBAS - Ljubitelji sedme umetnosti će u narednim danima moći da posete bioskop "Jugoslavija" i pogledaju dva najnovija filmska ostvarenja.

U periodu od 24. do 30. januara, osim u nedelju, svakog dana od 18:00 časova gledaoci će biti u prilici da pogledaju film „Bela i Sebastijan 3“, dok je domaća komedija „Taksi bluz“ sa Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi zakazana za 20:00 časova.

Sebastijan odlučuje da ostane da živi u planinama sa Cezarom, umesto da se sa ocem preseli u Kanadu. U kućici u francuskim Alpima ima i svoju pseću najbolju prijateljicu Belu, koja ima tri mala šteneta. Kada se pojavi stranac sa pričom da je Bela nekada bila njegov pas, Sebastijan se nalazi u situaciji u kojoj mora da zaštiti svoju najbolju drugaricu i njene štence.

Glavni junak filma „Taksi bluz“ je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Naizgled jedan normalan dan na poslu će se pretvoriti u haos kada se u njegova kola ušunja dečak Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za svojim ocem.

Vožnja njih dvojice u taksiju tokom jedne noći će iznedriti gomilu suludih situacija koje će se smenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Režiju “Taksi bluza” potpisuje Miroslav Stamatov, a uloge tumače Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Djuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković.

Cena ulaznice je 250 dinara.