(FOTO) Auto škola Šljivić otvorila novu učionicu za obuku vozača u Ruskom Krsturu

567

RUSKI KRSTUR - Zbog velike zainteresovanosti kandidata iz Ruskog Krstura, Lalića, Kruščića i drugih okolnih mesta, Auto škola "Šljivić" je rešila da izađe u susret svojim budućim polaznicima i otvori kancelariju i učionicu za obuku vozača u Ruskom Krsturu. 

Auto škola Šljivić u Ruskom Krsturu / Foto: N. Janjanin

Auto škola „Šljivić“ beleži odlične uspehe u svom poslovanju jer svake godine obuči veliki broj kandidata za polaganje vozačkog ispita i zbog toga se slobodno može reći da je jedna od najboljih auto škola u okolini.

U ovoj auto školi možete polagati za: A, A1, A2, AM, B, C, CE i D kategoriju, a obuku drže licencirani predavači i instruktori koji će svoje radno vreme prilagoditi slobodnom vremenu kandidata i maksimalno se potruditi da svoje znanje u vožnji i teorijskoj obuci prenesu na polaznike.

Savremeni i prijatni ambijent za teorijsku obuku kandidata u Ruskom Krsturu nalazi se na adresi Maršala Tita 89, odnosno u zgradi Juarbisa na drugom spratu (iznad Erste banke). Za sve dodatne informacije u vezi obuke i polaganja možete ih posetiti svakog radnog dana od 09:00 do 13:00 časova i od 17:00 do 19:00 časova. Kontakt telefoni: 025/705-202, 062/54-77-66060/133-15-69.

Važno je napomenuti da od sada u Ruskom Krsturu možete slušati teorijsku nastavu, ali isto tako i polagati teorijski ispit. Naravno, cena se ne razlikuje i ostaje ista kao da polažete u Kuli.

Više informacija o auto školi “Šljivić” možete pronaći u našem Poslovnom adresaru – OVDE ili na zvaničnom sajtu auto škole – OVDE.