(VIDEO) Raznovrsna filmska ponuda u bioskopu Jugoslavija tokom februara

39

VRBAS - Bioskop "Jugoslavija" pripremio je bogat filmski repertoar u toku februara za sve ljubitelje filmske umetnosti.

Poster za film "Glas"

Građani će 11, 12. i 13. februara od 18:00 časova moći da pogledaju film Povratak Meri Popins o najvoljenijoj dadilji. Glavnu ulogu tumači Emili Blant, a režiju potpisuje Rob Maršal.

U depresivnoj eri Londona, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

Film Glas, koji ima elemente misterije i naučne fantastike, moći ćete da pogledate takođe 11, 12. i 13. februara od 20:00 časova. Iz filma “Nesalomiv”, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu “gospodin Glas”. Njima se priključuju iz filma “Podeljen” Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma “Podeljen”, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

Romantična komedija Drugi čin, u kojoj glavnu ulogu igra Dženifer Lopez, biće na programu 15. i 16. februara od 20:00 časova. Radnja filma prati Maju, trgovca, koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu. Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Žoan dobije kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

Aladin i čarobna lampa je animirana fantazija sinhronizovana na srpski jezik i moći ćete da je pogledate 21, 22. i 23. februara od 18:00 časova.

Francusko-italijansko-španska drama Svi znaju sa Penelope Kruz i Havijerom Bardemom biće prikazana takođe 21, 22. i 23. februara od 20:00 časova. Priča prati Loru koja putuje sa porodicom iz Buenos Ajresa u rodni grad u Španiji na sestrino venčanje. Usred veselog porodičnog okupljanja i proslave, njena starija ćerka biva kidnapovana. U teškim danima koji slede, rastu tenzije među članovima porodice i poznanicima, a duboko čuvane tajne izlaze na videlo.