(SAOPŠTENJE) Portal “Naše Mesto” menja urednika i uređivačku politiku

164

NAŠE MESTO - Ovim putem želimo da obavestimo naše čitaoce o strukturnim promenama i o promenama u uređivačkoj politici.

Portal “Naše Mesto” je osnovan 13. novembra 2012. godine i od tog dana je prošao kroz mnogobrojne faze sa ciljem da građane opština Kula, Vrbas i Odžaci pravovremeno i nepristrasno informiše o dešavanjima i aktivnostima u lokalnoj sredini.

Iako je situacija u kojoj radimo zaista teška, ipak smo se trudili da budemo nezavisni, objektivni i da svakoj strani pružimo mogućnost da ispriča svoju verziju priče. Takođe, koliko god to bilo teško, trudili smo se da naš novinarski pristup pre svega bude uvek slobodan i bez autocenzure.

Nažalost, u poslednje vreme trpimo veliki pritisak na našu uređivačku politiku. Pored nedvosmislenog pritiska, direktnim uvredama najgore vrste bio je izložen i naš urednik, koga su putem društvene mreže Facebook optuživali za razne neistine, a sve sa ciljem da se izvrši dodatni pritisak na naš rad.

U cilju da sačuvamo redakciju i opravdamo poverenje naših čitalaca, kojih je iz meseca u mesec sve više, a takođe sa željom da pravovremeno izveštavamo o temama od društvenog značaja, doneli smo sledeće odluke:

1. Portal “Naše Mesto” prestaje da se bavi političkim temama.
2. Portal “Naše Mesto” neće više prenositi saopštenja političkih partija.
3. Portal “Naše Mesto” neće više pružati mogućnost političkim strankama, kako opozicionim, tako i režimskim da sprovode svoje predizborne i izborne kampanje putem našeg medija.

Pored gore navedenih odluka, obaveštavamo naše čitaoce da će novi urednik Portala “Naše Mesto” biti Nemanja Janjanin, jedan od novinara i osnivača našeg medija.

Ove odluke u funkcionalnom smislu stupaju na snagu odmah, a zvanično nakon izmene podataka o uredniku portala u Registru medija APR-a.

Hvala vam na razumevanju i hvala što nas pratite!

12.11.
0656146XXX
OGL Prodajem zemlju povrsine 1ha 73a.PB 5397(kosceljisko).Informacije na broj 065 6146803.
12.11.
0641228XXX
OGL Prodajem noviju spratnu kuću vlasnik 1/1. Tel. 064 122 88 93 Vrbas
OGL Prodajem trosoban stan u centru Backog Dobrog Polja...za vise informacija mozete pozvati na tel 0653724021