Sa toplim suncem počeo i upis novih kandidata u Auto školu „Šljivić“

603

KULA - Sigurni smo da ćete se složiti sa nama kada kažemo da je proleće najbolje vreme da se upišete u auto školu. Postoji više razloga zašto ovo tvrdimo, ali mi ćemo izdvojiti pre svega, lepo vreme sa puno sunčanih dana, ali i činjenicu da proleće donosi i bolje raspoloženje kod svih učesnika u saobraćaju.

Foto: N. Janjanin

Upravo sa prvim sunčanim danima, kolektiv Auto škole „Šljivić“ je na poligonu za obuku vozača prikazao bogati vozni park za AM, A1, A2, A, B, C, CE i D kategoriju. Auto škola je osnovana 2002. godine i od tada pa do danas, beleži uspehe u svom poslovanju, uz uvek savremena vozila i nastavna sredstva. Definitivno najpoznatija auto škola u okolini svake godine obučava veliki broj kandidata za polaganje vozačkog ispita i predstavlja prvi korak u svetu saobraćaja, naročito za mlade vozače koji se prvi put susreću sa volanom.

Pošto za C i CE kategorije vlada veliko interesovanje, iskoristićemo ovu priliku da vas podsetimo da je za obuku za C kategoriju potrebna lična karta, lekarsko uverenje, vozačka dozvola B kategorije i navršenih 20 godina. Obuka se sastoji od 7 časova teorijske obuke i 15 časova praktične obuke.

Za više informacija o polaganju, ali i uslovima za sve kategorije, možete posetiti veb sajt Auto škole „Šljivić“ – OVDE, a tamo ujedno možete pronaći i i kontakt podatke.

Podsećamo vas da je Auto škola „Šljivić“ nedavno otvorila kancelariju i savremenu učionicu u Ruskom Krsturu, a više o tome možete pronaći u posebnoj vesti na našem portalu – OVDE.

Za sve zainteresovane buduće vozače, više informacija o polaganju i upisu možete dobiti u prostorijama auto škole u Kuli (tržni centar pored kanala) ili na brojeve telefona: 025/724-232, 060/133-15-69 i 063/547-788.