(FOTO) Vukovi ostvarili fantastičan nastup na prestižnom karate turniru „Virovitica Open“

318

KULA - U Virovitici u Hrvatskoj je u subotu održan 17. Karate fest "Virovitica Open", na kojem je nastupilo više od 500 takmičara iz osam zemalja i više od šezdeset klubova.

Foto: Milorad Krnajac

Na ovom prestižnom karate turniru, u izuzetnoj konkurenciji, fantastičan nastup ostvarili su i takmičari iz Karate kluba „Vukovi“.

Foto: Milorad Krnajac

„Naši takmičari su u sklopu priprema za predstojeće Školsko prvenstvo Srbije i Kup Vojvodine, koji se održavaju u narednim nedeljama, odmerili snage sa takmičarima iz regiona, gde su, između ostalog, imali mečeve i sa standardnim reprezentativcima BiH, Hrvatske, Rumunije i dr. Pored odličnih mečeva koji su pokazali da je sportska forma naše takmičarske ekipe na izuzetno visokom nivou, naši takmičari su stekli nemerljivo iskustvo koje će im definitivno značiti u predstojećoj sportskoj karijeri“, kažu u KK „Vukovi“.

Foto: Milorad Krnajac

Na pobedničkom postolju takmičenje su završili:

  • Milutinović Miloš – juniori – 2. mesto
  • Mijanović Rastko – mlađi kadeti – 2. mesto
  • Aleksandar Bođanac – juniori – 3. mesto
  • Ćosić Filip – juniori – 3. mesto
  • Krnajac Miloš – mlađi kadeti – 3. mesto
Foto: Milorad Krnajac

Kao deo takmičarske ekipe KK „Vukovi“ na ovom prestižnom karate turniru nastupao je i takmičar iz KK „Borac 021“, standardni reprezentavac Srbije u kategoriji nada, Marko Đurđić, koji je takmičenje završio na visokom drugom mestu.

Foto: Milorad Krnajac

Nažalost, i pored odličnog nastupa, usled nedostatka sportske sreće i diskutabilnih sudijskih odluka, na pobedničkom postolju se nije našao takmičar „Vukova“ Krnajac Mihajlo.

Foto: Milorad Krnajac

„U ovom periodu sprovodimo opsežne pripreme za zvanična takmičanja na nivou Srbije, dok nam je pažnja usmerena da naše takmičare što češće vodimo u inostranstvo. Ukratko nastup u Virovitici su obeležili odlični mečevi, nemerljivo iskustvo, lepo druženje i odlični sportski rezultati. Sa najvišim ambicijama izlazimo na zvanična državna prevenstva i kupove, gde imamo osnova da očekujemo odlične rezultate. Izuzetno smo ponosni na ekipu muških nada, koja je već prepoznatljiva u državi, kao i na juniorsku ekipu, koju uglavnom čine početnici u karate sportu, a koja je definitivno poseduje kvalitet koji ih svrstava u sam vrh“, saopštili su u upravi kluba.