(VIDEO) Sedam najnovijih filmskih hitova tokom marta u bioskopu Jugoslavija

339

VRBAS - Bioskop Jugoslavija prikazaće u toku marta sedam najnovijih svetskih i domaćih hitova.

Romantična komedija Drugi čin, u kojoj glavnu ulogu igra Dženifer Lopez, biće na programu 4. i 5. marta od 20:00 časova. Radnja filma prati Maju, trgovca, koja potpuno menja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspeti u životu. Maja živi u Kvinsu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodele nekom drugom, uz pomoć falsifikovane biografije i najbolje prijateljice Žoan dobije kancelarijski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa a mora i ozbiljno da poradi na svom stilu.

Animirani film LEGO 2, koji ćete sa svojim najmlađima moći da pogledate 7, 8. i 9. marta od 18:00 časova, radnju nastavlja na mestu gde se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u Mad Max stilu. Emet je i dalje neizmerno srećan kao i uvek, ali kad zarobe Vajldstajl, mora da se vrati u stvarni svet i da je spasi.

Krimi drama Mula, sa Klintom Istvudom u glavnoj ulozi, govori o čoveku starog oko osamdeset godina koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi. Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju „teret“, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju da izranjaju, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena da ispravi sve te greške pre nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi. Film Mula moći ćete da pogledate 7, 8. i 9. marta od 20:00 časova.

Radnja filma Reži, koji možete da pogledate 11. i 12. marta od 20:00 časova, smeštena je na vrelim beogradskim ulicama i prati jedan dan u životu tinejdžerke, u kojem sve što je izgledalo kao luda i vesela avantura polako prerasta u noćnu moru sa ožiljcima za ceo život.

Crni anđeo, argentinski kandidat za Oskara, govori o serijskom ubici koji je trenutno poznat kao najduže zatočeni zatvorenik u argentinskom zatvoru. Debitant Lorenco Fero našao se u glavnoj ulozi okrutnog tinejdžera Karlosa, koji kreće na krvavu avanturu sa svojim najboljim prijateljem. Za razliku od većine filmova o serijskim ubicama, Ortega se ne udubljuje previše u psihologiju i ne traži opravdanje u mračnoj prošlosti – Karlos je obožavan od malih nogu, odrastao je sasvim srećan, i izgleda kao pravi anđeo. Kako neko toliko lep može da bude toliko ružan iznutra? Ovaj film pruža fascinantan uvid u svet jednog od najozloglašenijih argentinskih zločinaca. Ortega na interesantan način tretira ovu mračnu figuru i stvara film koji je visoko stilizovan, okupan suncem i svetlim bojama i oplemenjen momentima humora. Ovo je subverzivan krimi triler koji na inovativan način ruši konvencije žanra. Film Crni anđeo moći ćete da pogledate 14, 15. i 16. marta od 20:00 časova.

Mala gospođica Dulitl naći će se na repertoaru bioskopa Jugoslavija 20, 21, 22. i 23. mara od 18:00 časova. Jedanaestogodišnja Lili može da priča sa životinjama! Niko osim njenih roditelja ne zna za ovaj nesvakidašnji talenat koji joj je stvarao nevolje u prošlosti. Zbog toga je njena porodica primorana da se ponovo seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, što će joj poći za rukom sve dok ne shvati da je zao lopov životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zoološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili se sprema da spase Ronija i druge životnje.

Komedija Predraga Ličine Poslednji Srbin u Hrvatskoj govori o periodu sedam godina nakon bankrota. Mala grupa bogatih još je bogatija, a siromašni su još siromašniji. Dok se bave klasnim razlikama, na globalnom nivou vodi se još veća borba – voda je postala dragocenija od nafte! Da bi se domogli vode, moćnici ne prezaju od toga da zarate, osvoje, unište, pa čak ni da ubace zombi-virus! Zagrebačkog bonvivana Miću zombi-epidemija zatiče potpuno nespremnog… Ovaj film moći ćete da pogledate 20, 21, 22. i 23. marta od 20:00 časova.

Cena ulaznice je 250 dinara, informacije i rezervacije na telefon 021/707-501.