Za vikend počinje prolećni deo fudbalske sezone

331

KULA / VRBAS / ODŽACI - Za vikend se završava zimska pauza u fudbalskim ligama, pa će tako klubovi iz opština Vrbas, Kula i Odžaci odigrati prve utakmice u drugom delu sezone 2018/2019.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U okviru PFL Subotica, fudbaleri “Sutjeske” iz Bačkog Dobrog Polja sastaće se sa “Proleterom” iz Njegoševa, kucurska “Iskra” putuje u Bačko Gradište na susret sa “Vojvodinom”, dok će “Proleter” iz Ravnog Sela prvo prolećno kolo odigrati u Lovćencu protiv “Njegoša”.

OFK “Odžaci” se, kao deo PFL Sombor, za vikend sastaju sa “Borcem 46” iz Obrovca, FK “Kula” igraće u Baču protiv “Tvrđave”, dok fudbaleri sivačkog “Poleta” putuju u Parage gde će igradi sa ekipom “Budućnosti”. Liparčani dočekuju tim iz Kulpina, “Radnički 1918” iz Ratkova biće domaćin “Vojvodini” iz Tovariševa, a ekipa “Rusina” odlazi u Bačku Palanku na meč sa FK “Krila Krajine”.

Za vikend se sastaju i klubovi Vojvođanske lige Sever. Crvenčani dočekuju ekipu iz Bajše, odžački “Tekstilac” biće domaćin “Radničkom 1912” iz Sombora, a ekipa OFK “Vrbas” odlazi u Sombor na utakmicu sa “Radničkim”. “BSK” iz Bačkog Brestovca dočekuje “Mladost” iz iz Bačkog Petrovca, a “Polet” iz Karavukova igraće protiv ekipe OFK “Mladost APA”.