Do sada prijavljeno trideset poslodavaca za učešće na Sajmu zapošljavanja u Somboru

392

SOMBOR - Na Sajmu zapošljavanja koji je zakazan za 29. mart u Sportskom centru "Soko" u Somboru, do sada je svoje prisustvo prijavilo 30 poslodavaca.

Ilustracija / Foto: pixabay.com

U ponudi je veliki broj slobodnih radnih mesta, a ponuda je zaista raznovrsna. Poslovi se nude u proizvodnim, ugostiteljskim, uslužnim, poljoprivrednim delatnostima i drugo.

Tražioci zaposlenja imaće priliku da se predstave poslodavcima i da konkurišu na pozicije radnika u proizvodnji ambalaže, operatera u kontroli kvaliteta, mesara, pekara, obućara, šivača, bravara, kranista, zavarivača, glodača, farbara, prodavaca, konobara, kuvara, frizera, električara, tapetara, gerontodomaćica, ličnih pratioca, viljuškarista, vozača poljoprivrednih mašina, operatera na mašini za sortiranje, računovođa, tehnologa, veterinarskih tehničara, poljoprivrednih tehničara, terenskih komercijalista i mnogih drugih.

Poslodavci koji imaju potrebu za novim kadrovima još uvek mogu prijaviti svoje učešće na Sajmu zapošljavanja i iskoristiti ovu priliku da obave razgovor i preuzmu prijave od velikog broja tražioca posla.

Posetioci sajma koji će ovu priliku iskoristiti da bi dobili posao pre dolaska na sajam treba da se jave u najbližu organizacionu jedinicu Nacionalne službe za zapošljavanje i da preuzmu uput za sajam. Sa sobom obavezno treba da ponesu nekoliko primeraka odštampanih radnih biografija.