Osnovna škola „Miroslav Antić“ Odžaci proslavila Dan škole

446

ODŽACI - Osnovna škola "Miroslav Antić" iz Odžaka proslavila je Dan škole prigodnom priredbom koju su pripremili učenici i nastavnici.

Ova škola svake godine posvećuje veliku pažnju pripremama za Dan škole, a najveću i najlepšu ulogu u njoj imaju učenici koji su veoma uspešni u dramskoj i ritmičko-folklornoj sekciji, te svaka njihova izvedba protekne sa najvećim pohvalama.

Svi nastavnici i učitelji učestvuju u organizaciji, kako u samom programu tako i u postavljanju izložbe i radova učenika, ukrašavanju zidova scenografije same priredbe.

„Posebnu zahvalnost dugujemo nastavnici Nevenki Šorgic Klajić koja je svojim trudim i svesrdnim zalaganjem učinila da ova priredba bude posebna i jedinstvena. Puno hvala našem horu i nastavnici Dragani Sedlar, nastavnici Valentini Kostić, učiteljicama Dejani Milenković i Mariji Rackov, Danijeli Janjić i Angelini Gajić, Ivani Jelači i Olgi Denić Marković, Oliveri Jeftić i Bogdanki Radivojević, nastavnici ruskog jezika Marini Bogdanović i fantastičnim devojkama i naravno nastavnici Svetlani Veličković na divnim scenskim efektima“, zahvalili su se iz škole zaslužnima za realizaciju programa.