Na sajmu zapošljavanja u Kuli više od dvadeset poslodavaca

2250

KULA - U četvrtak, 4. aprila od 11:00 do 13:00 časova u sali Mađarskog kulturnog centra "Nepker" u Kuli biće održan sajam zapošljavanja.

Foto: Naše Mesto

Najavljeno je učešće više od 20 poslodavaca koji će ponuditi oko 400 radnih mesta. Poslodavci koji imaju potrebu za novim radnicima a nisu se prijavili, to još uvek mogu da učine u filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nezaposleni mogu da konkurišu za različite pozicije: šivač, krojač, inženjer proizvodnje, menadžer kvaliteta, supervizor, radnik u proizvodnji, magacioner, majstor na održavanju, procesni inženjer, radnik na poslovima u logistici, mesar, radnik na preradi mesnih proizvoda i slično. Kako je najavljeno, posao će nuditi i kompanije Witzenmann, Euroin i Fiorano.

Građani pre odlaska na sajam treba da preuzmu uput u Nacionalnoj službi za zapošljavanje, kao i da pripreme nekoliko primeraka radne biografije koje će ostavljati poslodavcima.

Za nezaposlena lica obezbeđen je besplatan prevoz redovnim linijama prevoznika „Putokaz“. Zbog provere identiteta, potrebno je poneti evidencioni karton Nacionalne službe za zapošljavanje i ličnu kartu, piše kulski opštinski sajt.