(FOTO) (VIDEO) „Perfect Vision“ među 58 najboljih u srednjoj i jugoistočnoj Evropi

92

U subotu 23. marta u Dubrovniku, u sklopu 5. Regionalnog samita preduzetništva, održana je svečanost dodele prestižnih međunarodnih priznanja "Stvaratelji za stoljeća", koja se već petu godinu dodeljuju najuspešnijim i najuglednijim preduzetnicima u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Foto: Ernesto Kolarić

Tokom proteklih devet meseci, od 411 nominovanih kandidata iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Italije, Makedonije, Slovenije i Srbije, nezavisni Međunarodni komitet, sastavljen od eksperata za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i preduzetnišvo iz osam zemalja, odabrao je 58 najboljih preduzetnika iz šest zemalja.

Foto: Ernesto Kolarić

Među najboljima od najboljih našla se i Očna kuća „Perfect Vision“ iz Subotice kojoj je pripala i posebna nagrada za doprinos razvoju preduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Evropi za 2018. godinu.

Foto: Ernesto Kolarić

U okviru 5. Regionalnog samita preduzetnika „300 najboljih“, predstavnica ove klinike dr Branka Ivošević, bila je pozvana da održi prezentaciju kojom je predstavila ostvarene rezultate tokom 10 godina rada.

Foto: Ernesto Kolarić

„Zahvalni smo što je prepoznat naš rad, trud i zalaganje. Ova nagrada za nas predstavlja potvrdu da svoj posao obavljamo dobro, ali i obaveza da u budućem periodu budemo još bolji“, poručili su iz klinike „Perfect Vision“.