Lidl stiže u Vrbas 11. aprila

3190

VRBAS - Tokom proteklih pola godine, stanovnici 19 gradova širom Srbije imali su priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo i brzu kupovinu koje im Lidl nudi, a sa radom će, 11. aprila u 08:00 časova ujutru, početi i prodavnica u Vrbasu, na adresi Maršala Tita 2.

Prvi savremeni diskont u našoj zemlji, do sada je otvorio 25 prodavnica, dok će otvaranjima u Vrbasu i Paraćinu, taj broj porasti na 27.

„Svako novo otvaranje prodavnice za nas je posebno iskustvo, a radost i uzbuđenje su svaki put sve veći, jer sada imamo obavezu više – da opravdamo poverenje koje su nam poklonili stanovnici 19 gradova u proteklih šest meseci. Verujemo da ćemo pažljivo odabranim asortimanom koji je prilagođen ukusima domaćeg tržišta, kao i najboljim odnosom cene i kvaliteta, uspeti da ispunimo očekivanja stanovnika Vrbasa“, izjavila je predstavnica kompanije Lidl Srbija Jelena Španović.

Kao i prilikom svakog otvaranja do sada, Lidl je za posetioce spremio posebne, slavljeničke cene i bogatu ponudu neprehrambenih proizvoda. Prve posetioce će pre kupovine u novootvorenom Lidlu, 11. aprila, dočekati veseo program, a imaće priliku i da učestvovanjem u aktivaciji ispred prodavnice, provere svoje znanje o Lidlu i dobiju zanimljive poklone.

Jedinstveno iskustvo kupovine, koje ovaj trgovinski lanac nudi, potrošačima omogućava da kupuju proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta uz uštedu vremena. Tome doprinosi pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, zatim činjenica da je prilikom opremanja svake prodavnice vođeno računa o jasnom rasporedu polica kako bi se potrošači što lakše snašli, i svakako, brz prolazak kroz kase, bez čekanja u redovima. Sve to omogućava potrošačima da kupovinu završe veoma brzo i jednostavno, a ispred prodavnice nalazi se i veliki parking, čije je korišćenje za potrošače besplatno.

Nakon otvaranja, Lidl prodavnica u Vrbasu nastaviće sa radom tokom svakog dana u nedelji, od 08:00 do 22:00 časa.