(VIDEO) „Balkanska međa“ i „Kako da dresirate svog zmaja 3“ u subotu pred kulskom publikom

407

KULA - Svi koji su jedva čekali da Balkanska međa stigne u Kulu, konačno mogu da kupe ulaznice i čekaju premijerno prikazivanje u našem gradu.

Film za kojim trenutno vlada najveća pomama biće prikazan u Kulturnom centru Kula u subotu, 6. a prila od 18:00 i 20:30 časova.

Balkanska međa je rusko-srpska ratna drama u režiji Andreja Vologina, posvećena tajnoj operaciji preuzimanja aerodroma Slatina na Kosovu i Metohiji tokom NATO bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Ovi događaji su postali najopasniji za pogoršavanje odnosa između Rusije i Zapada još od Karipske krize.

Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuju pripadnici MUP-a, Vuk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radoičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske grupe – Smuka (Aleksandar Srećković).

Treći deo epske animirane avanture „Kako da dresirate svog zmaja“ na programu je istog dana od 16:00 časova.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život.

Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračnijom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Cena ulaznice je 250 dinara.