(VIDEO) „Korgi – kraljevski pas velikog srca“ i „Šavovi“ na repertoaru bioskopa Jugoslavija

531

VRBAS - Početak aprila u bioskopu "Jugoslavija" rezervisan je za animirani film "Korgi - kraljevski pas velkog srca" i dramu sa elementima trilera "Šavovi",

Projekcije će se održati 3, 4. i 5. aprila: Od 18:00 film o omiljenoj vrsti pasa kraljice Elizabete II za one najmlađe, a od 20:00 za nešto starije film sa Snežanom Bogdanović u glavnoj ulozi.

U animiranom filmu „Korgi – kraljevski pas velikog srca“ moći ćete da upoznate malog nevaljalca Reksa, omiljenog psa britanske kraljice.

Jednog se dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju. Tokom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici, Reks uspeva da se zaljubi i otkrije svoj pravi identitet.

Film „Šavovi“ govori o ženi koja se bori sa upravom bolnice i lekarima, policijom, sudovima i opštinskim zvaničnicima, kako bi dobila ispravu o smrti koja bi dokazala gde je pokopan njen novorođeni sin. Posle skoro dvadeset godina, ona veruje da je svog sina našla u prigradskom naselju udaljenom 15 kilometara od Beograda.