(FOTO) Predstavnici Crvenog krsta Vrbas posetili Porodilište OBV i uručili porodiljama pakete

1636

VRBAS - Danas je Porodilište Opšte bolnice Vrbas posetila Snežana Jovović, stručni saradnik Crvenog krsta Vrbas, obradovavši porodilje sa bebi paketima.

Foto: OBV

Ova organizacija tradicionalno daruje bebe rođene u toku trajanja Nedelje Crvenog krsta od 8. do 15. maja, a zahvaljujući podršci Crvenog krsta Vojvodine, akcija je proširena i darovi su uručeni i majkama koje su se porodile početkom godine.

Foto: OBV

„S obzirom na to da je počerkom godine Porodilište bilo u fazi rekonstrukcije, aktivnost smo samo malo prolongirali, ali prosto mislimo da je svaki dan dobra prilika za ukazivanje pažnje i darivanje“, rekla je Snežana Jovović tom prilikom.

Foto: OBV

Načelnica Službe za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom dr Zorica Ristić zahvalila se predstavnicama Crvenog krsta koje su donirale bebi pakete.

Foto: OBV

„Svake godine Crveni krst Vrbas u više navrata poseti Porodilište i obraduje porodilje paketima. Svaki put ti paketi sadrže vredne potrepštine koje su neophodne za novorođenče, a znamo da je svaka pomoć dobrodošla, te se i u ime porodilja još jednom zahvaljujem“, rekla je dr Ristić.

Foto: OBV
Foto: OBV